Najnovšie recenzie zo sekcie Cajony
- neobsahuje strunník
- zvuk nesplnil očakávania
vrátil som
- produkt bol čiastočne poškodený;1.na jednom rohu bola asi 1cm dlhá a 5mm hlboka preliacina (akoby o niečo uderil);2.na inom mieste trcal z dreva asi 3mm dlhý drôt (spajacia cast)
Som spokojný, pekný zvuk
- Krásny drevený vzor
Chceli sme pre dcérku na začiatok niečo za rozumnú cenu a aby to bolo dobré. Tento výrobok to spĺňa, sme spokojní ako aj dcérka.
Šikovné,malé ,krásne sa na tom hraje.
- Pocit dobre vykonanej práce pri skladaní
- Zvuk splnil očakávania
- Dodatočné náradie nie, štvorky, nie je treba. Da sa to nahradiť podopretím a zaťažením s večsím mnažstvom ťažších kníh alebo aj činkami.
- Po vybrúsení jemným brušným papierom je dobré naolejovať napríklad ľanovým olejom alebo prípravkom viol z muzikeru. Potom má profesionálny vzhľad a aj zvuk sa zlepší.
- Chýbala jedna skrutka tú sme ale ľahko nahradili
- Výborný zvuk, dal sa vypocut na stranke obchodu
- Praktický obal
- Pasy, ktorymi sa da pripevnit
- Moznost vybrat si z roznych dizajnov
- Zaujal ma rozmerom, presne taky som hľadala
- naozaj krasny a silny basovy zvuk
na worship hudbu ku gitare naozaj skvela vec!
odporucam!
- Nízka cena
- celkom dobrý zvuk
- nie všetky vruty upevnujuce prednu dosku su zapustene, takze to mierne zavadzia a rusi celkovy dojem
- Zvuk tohoto produktu ma nenadchol. Spoĺahol som sa na kladné recenzie, ale tie boli mylné pre mňa.
Me gusta la percusion. el sonido del cajon. Sigo las melodias de conocidos musicos. Tengo el oido musical para seguir el ritmo de las melodias. especialmente las caribenas..y otras.
Tento cajon má naozaj krásny zvuk. Samozrejme záleží na akustických podmienkach priestoru kde sa na ňom hrá.... Ale má super silný bas a vďaka použitému strunníku vo vnútri, má aj super snare efekt. Ako bonus vnímam krásny vzhľad a precízne prevedenie. Pre mňa je radosť na ňom hrať.
- Poslali ste mi použitý obúchaný Cajon.
Zaujímavý cajon
- Dobrý zvuk
Profi vzhľad, super zvuk. Vynikajúci pomer cena/ kvalita.
- Veľmi dobrý produkt za tie peniaze.
Je to výhodná ponuka.
- V poriadku