Najnovšie recenzie zo sekcie Cajony
- celkom dobrý zvuk
- nie všetky vruty upevnujuce prednu dosku su zapustene, takze to mierne zavadzia a rusi celkovy dojem
- Zvuk tohoto produktu ma nenadchol. Spoĺahol som sa na kladné recenzie, ale tie boli mylné pre mňa.
Me gusta la percusion. el sonido del cajon. Sigo las melodias de conocidos musicos. Tengo el oido musical para seguir el ritmo de las melodias. especialmente las caribenas..y otras.
Tento cajon má naozaj krásny zvuk. Samozrejme záleží na akustických podmienkach priestoru kde sa na ňom hrá.... Ale má super silný bas a vďaka použitému strunníku vo vnútri, má aj super snare efekt. Ako bonus vnímam krásny vzhľad a precízne prevedenie. Pre mňa je radosť na ňom hrať.
- Poslali ste mi použitý obúchaný Cajon.
Zaujímavý cajon
- Dobrý zvuk
Profi vzhľad, super zvuk. Vynikajúci pomer cena/ kvalita.
- Veľmi dobrý produkt za tie peniaze.
Je to výhodná ponuka.
- V poriadku
Super Cajon s elktrikou. Odpadá hrbenie sa za klasickým Cajonom, na ktorom sa musí pri hraní sedieť. Tento model sa dá položiť na kolená a hráč sedí za ním vzpriamene.
Výhodou je vzpriamené sedenie pri tomto type Cajonu, hracia plocha poskytuje skvelé možnosti pre percussiové hranie. Model tohto Cajonu Meinl s vstavanými snímačmi pomocou výstupu posiela do mixu skvelý zvuk. Veľká spokojnosť na rozdiel od klasických Cajonov, pri ktorých je treba sa hrbiť pri hraní a ozvučovať externým mikrofónom. Toto u modelu s el. výstupom odpadá.
Kvalita
- kvalita
- Lepidlo nie je súčasťou balenia
- nejasnosť návodu
- Kvalitný zvuk
- Výhodný set
Zvuk celkom príjemne prekvapil aj pri nahrávaní na mikrofón.
- uvidíme mám ho krátko - zatiaľ bez problému
Zahrala si na ňom celá rodina. Ľahko ovládateľný . Je to pekný narodeninový darček. Veľmi potešil.
- krasny malicky
- jednoduché poskladať
- zvuk celkom ujde
- snare je trochu inde ako by som čakal
- drevo treba ošetriť a teda kúpiť si nejaký lak
Dobrá hračka ale susedia ma nebudú mať radi